Blogg, Nyheter

Stretch kåret til Atlassian Partner of the Year 2018: Cloud

BARCELONA, 3. september 2018 — Atlassian kunngjorde i dag at Stretch er kåret til Atlassian Partner of the Year 2018: Cloud for sitt utmerkede bidrag og resultat i Atlassians skatteår 2018. Dette omfatter en enestående innsats for å utvikle nye forretninger, gjennomtenkt lederskap samt produkter og tjenester som kompletterer Atlassian.

Stretch var en av 15 bedrifter som ble kåret til Partner of the Year på Atlassian Partner Day under selskapets European Summit i Barcelona, Spania.

«Det er en stor glede for Atlassian å gi denne utmerkelsen til våre samarbeidspartnere i 2018,» sa Martin Musierowicz, Head of Global Channels i Atlassian. «Våre Solution Partners er en viktig del av kundenes fremgang, og vi ønsker å gi våre fremste samarbeidspartnere en påskjønnelse for den fremragende innsatsen de gjør for å støtte kundene og tilby dem Atlassians tjenester.»

I Stretch fokuserer vi på å skape forretningsverdi i alt vi gjør. Takket være vår lange erfaring med Atlassians produktsuite og brennende interesse for teknologi kan vi tilby deg maksimal forretningsverdi. Les mer om hvordan du kan frigjøre potensialet til teamene dine sammen med Stretch Atlassian Solution team.

 

Del dette innlegget