Advanced Roadmaps – nå en del av Jira Software Data Center

Kom i gang med Advanced Roadmaps!

Fleksible planer basert på sanntidsdata

Se for deg at du i løpet av fem minutter har tilgang til en realistisk prognose som bygger på hastigheten til teamene dine og alle aktiviteter i teamenes Jira Software-tavler. Planen i Advanced Roadmaps for Jira er bygd med utgangspunkt i sanntidsdata fra Jira. Skap en master-backlogg som omfatter alle teamene dine, og få beslutningsstøtte for de tøffe prioriteringene som kreves for å skape optimal kundeverdi i neste leveranse.

Advanced Roadmaps for Jira gir riktig beslutningsstøtte

Med Advanced Roadmaps kan teamene arbeide selvstendig og føle eierskap til backloggen og aktivitetene sine, kombinert med fleksibel planlegging og sporbarhet. Prognosen som genereres i planen, gir produktlederteamet ditt riktig beslutningsstøtte.

Kom i gang med Advanced Roadmaps!

Appen Advanced Roadmaps er nå inkludert i Jira Software Data Center og Atlassian Cloud Jira Software Premium. Funksjonaliteten bare ligger der og venter på at organisasjonen din skal komme i gang med Roadmaps under Plan-fanen.

Akkurat nå tilbyr Stretch Addera en startpakke som gjør det enkelt å komme i gang:

  • oppsett av attributter og rettigheter – konsulentstøtte
  • onboarding
  • nettkurs – Advanced Roadmaps plan editors
  • Space med how to guides
  • tips og triks – hvordan arbeider andre?

 

Vi er en skandinavisk leverandør som tidlig så potensialet i Advanced Roadmaps (tidligere Portfolio for Jira). Det har vært spennende å følge utviklingen av funksjonaliteten og bidra til at kundene våre har kunnet forbedre arbeidsmåtene sine i Jira Software + Advanced Roadmaps.

Kontakt oss, så får du vite mer!

 

Del dette innlegget

Kom i gang med Advanced Roadmaps!