Atlassian, Nyheter

Stretch Addera sponser itSMF-konferansen

Oppdag Jira Service Management – Besøk vår stand!

Oslo, Norge – Stretch Addera er stolte over å kunngjøre vår sponsing av den anerkjente itSMF-konferansen, et essensielt samlingspunkt for IT-profesjonelle.

Besøk vår stand for en prat om fremtidens servicehåndtering med Jira Service Management. Vårt team av konsulenter og eksperter står klare til å dele hvordan Jira Service Management kan tilpasses og transformere din organisasjon. Vi vil gi deg en innsikt i hvordan dette innovative verktøyet er designet for å møte morgendagens utfordringer. Ikke gå glipp av muligheten til å utforske hva Jira Service Management kan gjøre for deg!

«Atlassian, the creators of Jira Service Management, has been recognized as a leader in The Forrester Wave™: Enterprise Service Management for Q4 2023, especially excelling in strategy. This distinction highlights their effective approach in connecting development, IT, and business teams, making them a preferred choice for nearly 50,000 companies worldwide for high-velocity service management.»

En arena for læring og nettverksbygging

Som en del av itSMF-konferansen, vil du ha muligheten til å engasjere deg i betydningsfulle samtaler med andre IT-profesjonelle og lære av deres erfaringer. Konferansen gir en unik mulighet til å utforske nye ideer og konsepter som kan hjelpe deg og din organisasjon å oppnå nye høyder.

Registrer deg nå

Ikke gå glipp av denne muligheten til å lære mer om Jira Service Management og hvordan det kan transformere din virksomhet. Registrer deg for konferansen i dag ved å klikke på følgende link, og husk å planlegge et besøk til Stretch Addera sitt stand for en unik innsikt i fremtidens IT-tjenestehåndtering.

Vi gleder oss til å møte deg på itSMF-konferansen! Si gjerne fra om du eller en kollega skal komme, så tar vi en kaffe sammen.

 

Del dette innlegget