Serviceavtale

Mer effektiv applikasjonsadministrasjon gjennom serviceavtale

Følelsen du får når Jira frigjør tid så du kan fokusere på kjernevirksomheten, er fantastisk. Jira og Confluence er forretningskritiske systemer, og gjennom riktig administrasjon via sertifiserte spesialistteam får du bærekraftige og skalerbare løsninger.

En serviceavtale er løsningen for sikker og effektiv administrasjon av Jira Software, Jira Service Desk, Confluence, Opsgenie, Bitbucket og Bamboo, inklusiv tilhørende Marketplace-apper og integrasjoner. Stretch Addera tilbyr serviceavtale for ditt unike Atlassian-miljø!


Hjelp teamene dine å lykkes!

Stretch Adderas serviceavtale for Atlassian Cloud og Data Center

Slå deg sammen med oss og gi teamene dine tilgang til Atlassian-løsninger utformet for dagens fjernsamarbeid.

Fokuser på kjernevirksomheten – Stretchs serviceavtale gir deg den sikre applikasjonsadministrasjonen du trenger. Serviceavtalen gir også rom for videreutvikling av din Atlassian-plattform, med relaterte tilleggsprogrammer, integrasjoner og produkttilpasninger.

Med serviceavtalen kan kundene våre føle seg trygge på at de har en stabil konfigurasjon, og at applikasjonene tas hånd om av erfarne og sertifiserte administratorer.


Serviceavtale

Selvbetjeningsportal med veiledning og support til teamene dine

Gi teamene dine tilgang til spesialtilpasset veiledning og support av høy kvalitet – skreddersydd for deres behov.

Det skal være enkelt å få hjelp og relevant veiledning basert på bestepraksis. Vi er din lokale samarbeidspartner med bred erfaring fra globale selskaper.

Administrasjonsmodell for din Atlassian-plattform

Atlassian-plattformen er forretningskritisk, derfor trenger du en definert administrasjonsprosess. Stretch Adderas administrasjonsmodell sørger for skalerbarhet, ytelse og tydelig endringsledelse med fokus på verdi for teamene og organisasjonen.

Vi tilbyr serviceavtale på et nivå som er tilpasset ditt behov

Kontakt oss, så avtaler vi et første møte for å sikre riktig servicenivå for organisasjonen din.

Kontakt oss