Atlassian-konsulenter

Atlassian Subject Matter Expert (SME)

Gi teamene dine de beste forutsetningene for å lykkes ved hjelp av våre sertifiserte Atlassian-konsulenter. Våre Atlassian-konsulenter legger forholdene til rette for at du skal få maksimalt utbytte av Atlassians unike verktøy. Vi vet at verdien skapes gjennom bruken, og vi vet hvordan du kommer dit!


Stretch Addera

Teamleveranser

Vi ser styrken i å levere som et team – da vet vi at du oppnår maksimal verdi. Du får hjelp og støtte når du trenger det – fra relevant kompetanse. Du får hjelp av konsulenter med omfattende dybdekunnskap om Atlassian for å kunne utnytte produktene best mulig. Stretch Addera gjør sitt ytterste for å være Skandinavias ledende Atlassian-ekspert, med en målsetting om å frigjøre kraften i teamene dine.

Stretch Atlassian SME har lang erfaring med å implementere Atlassian-verktøy i ulike bransjer. Det være seg ny funksjonalitet, utvidet verktøystøtte, veikart eller administrasjonsmodell. Vi bruker behovene dine som utgangspunkt for både prosess og verktøykonfigurasjon, og skaper bærekraftige løsninger.


Teamoptimalisering siden 2004

Løft teamet ditt med våre Jira-konsulenter

Lever kontinuerlig forretningsverdi med Atlassian

Vi har konsulenter som har jobbet med Atlassian siden 2004, da det eneste kjente verktøyet var Jira. Nå finnes det en hel portefølje av Atlassian-applikasjoner som kan støtte hele ALM- eller SDLC-prosessen, og ekspertene våre har kunnskap om hele verktøysortimentet, inkludert markedsledende tilleggsprogrammer fra Marketplace som ScriptRunner, Tempo og EazyBi. Atlassian SME hjelper deg å balansere mellom styring og enkelhet i konfigurasjonen, slik at teamene dine kan nå sitt fulle potensial og skape kontinuerlig forretningsverdi.

Frigjør kraften i teamene dine på alle nivåer

Vi hjelper deg å utnytte styrken i Atlassian-applikasjonene dine maksimalt. Vi kan også hjelpe deg å tilpasse prosessene, slik at de samsvarer med ITIL eller PM3. Ønsker du å få orden på krav, programfeil, prosesser, risikoer eller andre typer flyt? Trenger du et nytt dynamisk intranett eller en ny wiki? La noen av Skandinavias mest erfarne Atlassian-konsulenter vise deg hvordan vi i Stretch kan hjelpe bedriften din videre.

Vi støtter deg gjennom hele prosessen, enten det gjelder lisensspørsmål, installasjon, idriftsetting, konfigurasjon, kurs, workshoper eller veien mot riktig administrasjon.

Kontakt oss, så får du vite mer!