Blogg

Atlassian Certified Masters

Daniel, en av våre Masters, forteller om drivkraften bak å fortsette å sertifisere seg innen Atlassian.

Atlassian Certified Masters kjennetegnes av sin brede kompetanse innen Atlassian og verdien de daglig tilfører organisasjoner og team. De har ekspertise på høyt nivå. For å oppnå Master-nivå må man ha minst fire sertifikater innen forskjellige applikasjoner og anvendelsesområder for Atlassian-porteføljen. Hvert sertifikat krever dybdekunnskap om produkter som Jira Software, Jira Service Management eller Confluence. Daniel har flere sertifiseringer enn det som kreves for Master, noe som inspirerer andre i Stretch til å sette seg personlige mål om å oppnå flere sertifikater.

Hvorfor er det viktig for deg som konsulent å sertifisere deg?

«Dels for å få en bekreftelse for min egen del på at jeg behersker de applikasjonene jeg arbeider med, dels for å bevise for kundene at jeg faktisk vet hva jeg snakker om.»

– Daniel Prahl

Hva driver deg til å fortsette å sertifisere deg?

«Nysgjerrighet og vilje til å fortsette å lære. Det har også vært et lite konkurransemoment internt i Stretch. Alle vil så klart være blant dem som oppnår Master!»

– Daniel Prahl

Hvilken nytte får kundene av at du fortsetter å sertifisere deg?

«Sertifisering er jo en form for kvalitetsstempel på konsulenten. Det gir kundene leveranser av bedre kvalitet.»

– Daniel Prahl

Det er spennende å høre Daniels tanker rundt verdien av sertifisering! I Stretch feirer vi hver sertifisering, og vi er stolte over hvert sertifikat og drivkraften som gjør at man ønsker å lære mer!

Brenner du også for Atlassian, eller er du nysgjerrig på hvordan det ville være å ha en spennende jobb med uendelige muligheter for personlig utvikling? Sjekk ut mulighetene dine  her!

Del dette innlegget