Blogg

Confluence Automation forenkler samarbeid og dokumentasjon i teamet

Ny funksjonalitet i januar 2023 – har du sjekket ut Confluence Automation?

Tenk deg at du kan organisere innholdet i Confluence automatisk, forbedre søkeresultater og få påminnelser om å gjennomgå innhold, oppdatere og arkivere sider.

Nå er det mulig! Atlassians automasjonsplattform er nå lansert i Confluence Cloud (Premium- og Enterprise-versjonen). Site- og space-administratorer kan opprette automasjoner med «low-code/no-code»-regler. Det omfatter også personlige sider der alle sluttbrukere kan sette opp sine egne automasjonsregler for å få oversikt over oppgavene sine!

Du kan ta utgangspunkt i en mal eller bygge dine egne automasjonsregler fra bunnen av med noen få klikk.

Kom i gang ved hjelp av to Confluence-automasjonsregler

  1. Vil du være sikker på at innholdet på teamets sider alltid er aktuelt? Opprett en automatisk påminnelse om å gå gjennom eller arkivere innhold som har passert best før-datoen ✅
  2. Møtenotater? Automatiser ofte brukte møtenotatsider ✅

Confluence Cloud Premium eller Enterprise får denne funksjonaliteten senest 15. januar 2023. Vil du vite mer? Les  Atlassians dokumentasjon om Confluence Automation.

Har du ikke Confluence Cloud Premium eller Enterprise? Kontakt oss, så hjelper vi deg å komme i gang med en 20-dagers prøveversjon. Vi gir deg også tilbud på lisensoppgradering av siden din.

Del dette innlegget