Blogg

Customer Success Planning – Confluence Template

Hele teamet bidrar med kunnskap i Confluence

Service og kundeopplevelse er navet i virksomheten vår. Kundens ønskede resultat er målet vi jobber mot. Kundene våre forventer at vi veileder dem og viser vei mot nye muligheter.

I Stretch Addera tror vi på kraften i teamene våre. Konsulentene våre kjenner kundenes behov og leverer daglig Atlassian-løsninger som hjelper dem å oppnå ønsket resultat.

Å utnytte styrken i hele teamet er noe vi i Stretch virkelig anbefaler – på den siste konferansen vår hadde vi blant annet fokus på hvordan vi bidrar til kundenes fremgang. Som hjelpemiddel brukte vi en mal i Confluence.

Det er mange ferdige maler i Atlassian Cloud, blant annet postmortem template. En fordel med Confluence er at du også kan lage egne maler – globale eller til et Confluence Space.

Slik lager du en god mal i Confluence:

  1. Opprett en samlingsside der du for eksempel kan samle innholdet fra sider du har opprettet. Legg inn en knapp ved hjelp av Create Page From Template macro; det gjør det enkelt for alle å opprette en side med riktig mal.
  2. Husk å ta med en label i malen som automatisk blir lagt til for hver nye side.Slik legger du til en label i en mal i Atlassian Clouds nye editor:Velg ••• -> Add labels.
  3. «Page properties» og «Page property report»-makroen. Med en tabell øverst på hver malside kan du samle informasjon fra alle opprettede sider med en bestemt label og vise i en tabell på en samlingsside.
  4.  Med Place holder text-makroen kan du hjelpe dem som oppretter nye sider; teksten er kun synlig i redigeringsmodus av siden som opprettes ved hjelp av malen.
  5. Bruk @mentions på siden din for å tildele eierskap eller hvem som er med i teamet og deltok på møtet. Det gir tydelig eierskap og sikrer varsler.

Informer om den nye malen i et Confluence-blogginnlegg, i en demo eller på et møte, så er dere i gang.

Confluence er enkelt å komme i gang med! Fremskynd neste steg sammen med våre Confluence-spesialister og få fullt utbytte av Atlassian-investeringen – kontakt oss, så forteller vi mer.

Del dette innlegget