Blogg

Følg med på trendene i Atlassian-verdenen

Stretch Addera lanserer sin egen side på LinkedIn som et supplement til Stretchgruppens side

I Stretch Addera er vi over 50 Atlassian-spesialister. Happiness in teamwork sitter i veggene, og hos oss jobber bransjeledende Jira-konsulenter. Stretch Adderas leveransemodell er team, noe vi mener er en stor styrke. Stretch Addera er dessuten en del av et større team – Stretchgruppen.

Stretchgruppen består av rundt 20 selskaper, der hvert forretningsområde er et aksjeselskap. Stretch ble etablert i 2002 og drev til å begynne med virksomhet innen SAP, men nye forretningsområder har vokst frem gjennom organisk vekst. Dette har resultert i egne selskaper for ulike forretningsområder i Stretchgruppen.

Kundene våre drar nytte av spisskompetansen til Atlassian Platinum Partner-selskapet Stretch Addera, der beslutningsveiene og teamleveransene er raske og alle har fullt fokus på Atlassian-løsninger. Takket være Stretch Adderas tilhørighet til Stretchgruppen får kundene også tilgang til flere spesialistselskaper innen blant annet SAP, Salesforce, SAFe-opplæring, Prosci, BI m.m. Med andre ord en hel palett av spesialister i strålende farger som gjør det enkelt å skape fargesterke leveranser og bidra til en mer bærekraftig verden!

I Stretch Addera er vi stolte over å være en del av Stretchgruppen, samtidig som vi ønsker å gjøre det enkelt for kundene våre å følge med på de siste nyhetene innen vårt område – Atlassian. Nå lanserer vi Stretch Adderas egen side på LinkedIn. Her finner du nyheter og event som er relevante for alle som er interessert i Jira, Jira Service Management, Atlassian Cloud, Confluence, DevOps og ITSM – alt det som vi i Stretch Addera elsker å dele med deg!

Del dette innlegget