Blogg

Jira Clouds nye automatiseringsmodell

Hvordan fungerer det nye regelverket for automatiseringer?

Atlassians økosystem utvikler seg, og vi i Stretch Addera vil gjøre overgangen din til Atlassians nye automatiseringsmodell enklere. Vårt team veileder dere i effektiv bruk av den nye modellen på din Atlassian-plattform.

Hva er nytt i modellen?:

 • Kun vellykkede handlinger (actions) telles. Triggere som ikke fører til ønsket resultat teller ikke mot deres månedlige automatiseringskvote (kvoten).
 • Kvoten telles nå per Atlassian-produkt, dvs. en kvote for Jira Service Management, en for Jira Software…
 • Også automatiseringer for individuelle prosjekter inkluderes i kvoten.

Maksimer dine Jira-automatiseringer

Vi anbefaler to hovedstrategier for den nye automatiseringsmodellen, de kan kombineres for å oppnå best resultat:

 • Oppgrader til Atlassian Cloud Premium eller Enterprise: Ved å oppgradere til Premium får dere tilgang til et betydelig høyere antall automatiseringskjøringer per måned, dvs. økt kvote. Med Enterprise-planen inkluderer ubegrenset antall automatiseringskjøringer, noe som gir dere full frihet og fleksibilitet.
 • Optimaliser deres automatiseringer: Hvis du oppdager at dere overskrider de nye grensene anbefaler vi at dere finjusterer deres automatiseringer. Det kan innebære å justere betingelsene for deres automatiseringer eller å deaktivere automatiseringer som sjelden brukes.

Ved å kombinere strategiene sikrer du ikke bare tilgang til flere automatiseringskjøringer, men også at de automatiseringsreglene som kjøres leverer verdi og gir best mulig effekt for dine team.

Jira-automatiseringsrådgivning fra Stretch Addera-teamet

Siden overgangen 1. november har vårt team vært i frontlinjen for å sikre at våre kunders Jira-automatiseringsstrategier tilpasses og optimaliseres for den nye modellen.

Tilbud som forenkler deres oppgradering til Premium

1. For å lette overgangen tilbyr Atlassian:

 • Månedsplan: Atlassian tilbyr tre måneders gratis prøve av Premium-planen. Kombiner prøveperioden med rådgivning fra Stretch-teamet for å sikre maksimal verdi. Vårt team står klar til å hjelpe deg med å dra nytte av Jira Cloud Premiums prøveperiode, for å sikre at hver funksjon utforskes og forstås, slik at du kan ta en velinformert beslutning.
 • Årsplan: Den nye automatiseringsmodellen aktiveres først ved årsfornyelsen, noe som muliggjør strategisk planlegging. Samarbeid med oss for en smidig overgang. Når fornyelsesdatoen din nærmer seg, kan vårt team samarbeide med deg for å justere dine Jira-automatiseringer for å matche organisasjonens utviklende behov.

2. Kontinuerlig Jira-optimalisering: Et løfte fra Stretch Addera

Stretch Addera er engasjert i å kontinuerlig forbedre din Jira-opplevelse, tilpasset den nye automatiseringsmodellen for maksimal effektivitet. De siste endringene i Jira-automatisering presenterer nye muligheter. Samarbeid med Stretch Addera for å omdanne disse oppdateringene til strategiske fordeler for organisasjonen din.

Fordeler med Jira Cloud Premium

Premium-planen tilbyr mer enn utvidet automatisering. Øk deres produktivitet med Jira Cloud Premiums funksjoner:

 • Sandbox: Test endringer i et sikkert miljø.
 • Release Tracks: Se og informer om endringer før de aktiveres i deres Atlassian-miljø.
 • Jira Service Management Assets: Effektiviser håndteringen av eiendeler.
 • Jira Softwares Plans (Advanced Roadmaps): Forbedre strategisk planlegging.
 • SLA 99,9%

Ta neste skritt sammen med oss for å forbedre dine muligheter i Jira Cloud.

Del dette innlegget