Blogg, Nyheter

Stretch – Atlassian Platinum Solution Partner

 

Stretch Addera er stolte over at vi sammen har oppnådd det høyeste nivået i Atlassians partnerskapsprogram – Atlassian Platinum Solution Partner.

Teamet vårt fokuserer på å levere Atlassian-løsninger som frigjør kraften i kundens team – på å skape kontinuerlig forretningsverdi. Stretchs sertifiserte Atlassian-konsulenter har dybdekunnskap om produktsuiten og lang erfaring med å omsette kundens behov til konfigurasjon i Jira Software, Jira Service Desk, Confluence, Bamboo og Bitbucket.

Gjennom veiledning får kunden det driftsmiljøet som er best tilpasset kravbildet, Atlassian Cloud eller Atlassian Data Center, og de fleste av kundene våre ønsker en serviceavtale etter implementeringsprosjektet.

Vi feirer platinum-nivået ved å flytte Stretch-teamet til et pop-up-kontor i Barcelona under Atlassian Summit. Sammen kombinerer vi nytte med fornøyelser, teamleveranse med kompetanseutvikling. Stretch fokuserer alltid på at teamet vårt skal være nysgjerrig og lære hvordan man får mest mulig ut av verktøysuiten, og Atlassian Summit er et svært inspirerende miljø. Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer om Atlassian Summit, tilbudet vårt eller hvordan det er å jobbe hos oss!

Under kan du lese Atlassians definisjon på Platinum Partners:

Platinum Solution Partner

Platinum Solution Partners oppfyller våre strengeste opplæringskriterier og har en veldokumentert praksis som kan skalere fra små til store kunder. De har en solid finansiell ytelse fra Atlassian-virksomhet og tilstrekkelige ressurser til å håndtere et bredt spekter av kundeløsninger.

Del dette innlegget