Vi forenkler flyttingen fra server til Atlassian Cloud

Fra server til Atlassian Cloud-migrering

Migrer til skyen for å dra nytte av ny funksjonalitet, skalerbarhet og en praktisk Atlassian-plattform som utvikler seg i takt med behovet ditt. Stretch Addera så tidlig potensialet i Atlassian Cloud, og allerede i 2018 ble vi kåret til Atlassian Cloud Partner of the year. Er du klar for skyen? Vi veileder deg gjennom omstillingen!

 

Hver migrering er unik, og teamets tidligere erfaring gjør det enklere og tryggere å flytte til skyen. Migreringsprosjektet starter med et møte der migreringsteamet vårt analyserer ditt nye miljø, versjoner, apper/tilleggsprogrammer, integrasjoner og AD-koblinger.

Etter møtet gir Stretch en tilbakemelding med et overslag over migreringsprosjektet, og sammen blir vi enige om en fremdriftsplan som passer for virksomheten din. Stretch hjelper deg å drive prosjektet fremover gjennom kontakt med Atlassian- og Marketplace-apputviklere.

Lisensteamet vårt gir også råd om skylisenser, og vi hjelper deg å finne riktig lisensnivå, som kan faktureres i NOK på års- eller månedsbasis.

 

 

Fokus på skyen

Atlassian har også alternativer for deg som ikke kan flytte til Atlassian Cloud – les mer om hvordan vi hjelper deg med Atlassian Data Center. Atlassians lokale programvare blir den skalerbare Data Center-løsningen, og her vil blant annet Advanced Roadmaps være inkludert for Jira Software, Insight for Jira Service Management og Team Calendar for Confluence. Stretch har bred erfaring med skalerbare datasenterinstanser i blant annet AWS og Azure. Stretch-team administrerer og utvikler de fleste Atlassian-datasenterinstanser med over 20 000 brukere.

De aller fleste av kundene våre som velger å migrere til skyen, følger opp med en serviceavtale for å sikre en stabil start, konfigurasjon utført av sertifiserte spesialister og en langsiktig, hensiktsmessig administrasjon med Stretch Adderas serviceavtale for Atlassian Cloud.

Atlassian har valgt å fokusere på skyen; nye serverlisenser kan ikke kjøpes etter 2. februar 2021. For at flyttingen fra server til Cloud, alternativt Data Center, skal bli så enkel og uproblematisk som mulig, vil serveralternativet fortsatt være tilgjengelig i tre år fra og med 2. februar 2021, med support for kunder som har aktiv lisens.

Del dette innlegget

Kontakt oss!