Vi forenkler flyttingen fra server til Atlassian Data Center

Fra Server til Atlassian Data Center-migrering

Atlassian Data Center-miljøet gir deg full kontroll over data, sikkerhet, skalerbarhet og tilpasningsevne. Teamet vårt hjelper deg å overføre Atlassian-serverapplikasjonene dine til datasenter.

Hver migrering er unik, og teamets tidligere erfaring gjør det enklere å bytte miljø. Prosjektet starter med et møte der migreringsteamet vårt analyserer ditt nåværende miljø, versjoner, apper/tilleggsprogrammer, integrasjoner og AD-koblinger. Etter møtet gir Stretch en tilbakemelding med et overslag over migreringsprosjektet, og sammen blir vi enige om en fremdriftsplan. Vi hjelper deg med eventuelle supportsaker overfor Atlassian- og Marketplace-apputviklere i forbindelse med migreringsprosjektet. Lisensteamet vårt gir også råd om datasenterlisenser, og vi hjelper deg med anskaffelse av riktig nivå. Lisenser faktureres i NOK eller annen valgt valuta.

Utnytt fordelene med et hybridmiljø

Atlassian Data Center er en langsiktig del av Atlassians strategi. Atlassian investerer kontinuerlig i nye funksjoner, og roadmap deres inneholder aktiviteter som støtter et forbedret hybridmiljø med Data Center og Cloud. Data Center gir deg frihet til en egen instans der administrasjonsteamet ditt har full tilgang til database og logger.

Atlassians alternativ for installasjon og drift i eget miljø er Data Center. Etter februar 2021 er også Advanced Roadmaps (Jira Software), Insight (Jira Service Management) og Team Calendar for Confluence inkludert i basisapplikasjonen. Stretch har bred erfaring med skalerbare datasenterinstanser i blant annet AWS og Azure. Stretch-team administrerer og videreutvikler Atlassian-datasenterinstanser med over 20 000 brukere.

Stretch Adderas serviceavtale

De fleste av våre Data Center-kunder velger oss som samarbeidspartner, og bestiller Stretch Adderas serviceavtale for å sikre en stabil start, løpende konfigurasjon utført av sertifiserte spesialister og langsiktig, hensiktsmessig administrasjon.

 

 

Fokus på skyen

Atlassian har valgt å fokusere på skyen; nye lisenser for Atlassian-server kan ikke kjøpes etter 2. februar 2021.

Atlassian Cloud og Atlassian Data Center blir de to alternativene ved valg av plattform. For at overgangen fra server til datasenter skal bli så enkel som mulig, vil serveralternativet fortsatt være tilgjengelig i tre år for kunder som har aktiv serverlisens. Atlassian oppdaterer også prislisten sin 2. februar 2021. Stretch tilbyr fornyelse eller oppgradering allerede i dag, slik at du får den prisen du har budsjettert for.

Del dette innlegget

Kontakt oss!