Nyheter

Atlassian Cloud – spennende nyheter om datalagring i EU

Lanseringsplan for data residency i Atlassian Cloud

Muligheten til å velge hvor applikasjonsdata skal lagres (data residency) for Jira og Confluence har tidligere bare vært tilgjengelig for Enterpriseplanen. Atlassian forstår at kundebedrifter av alle størrelser har krav på kontroll av datalagringssted. I dag er vi ekstra glade for at Atlassian har startet lanseringen av muligheten til å velge datalagringssted også for standard- og premiumplan i Cloud, for både Jira Software, Confluence og Jira Service Management.

Lanseringsplan:

  • For nye Atlassian Cloud-instanser som er opprettet etter 30. juni 2021, aktiveres data residency.
  • For eksisterende Atlassian Cloud-instanser, dvs. som er opprettet før 30. juni 2021, aktiveres data residency automatisk i oktober 2021.

Lanseringen gjør det enklere for kunder som i dag har Jira Software eller Confluence på server. 2. februar 2024 blir serverproduktet EOF, noe som betyr at support og feilretting ikke vil bli tilbudt for serverlisenser. Serverkunder må velge mellom Atlassian Cloud eller Atlassian Data Center. Stretch Addera veileder deg gjerne til å ta riktig beslutning for din bedrift. Nå kan flere bedrifter velge å flytte til Atlassian Cloud og fremtidssikre miljøet sitt.

Avtal gjerne et møte med oss, så forteller vi mer om serviceavtale i skyen, migreringsrådgivning og hva nyheten innebærer for din bedrift.

Del dette innlegget