Blogg

Skaler onboardingen med Confluence og Slack

Stretch Addera vokser og får flere Atlassian-applikasjonsspesialister

Våren er tiden for å vokse og møte nye utfordringer, og ekstra hyggelig er det å vokse med nye medarbeidere. Siden våren 2021 har Andreas, Elin, Sabina, Henrik, Khaled, Love, Gustav, Jonas, Alexander, Clara, Chanon og Christoffer sluttet seg til teamet vårt.

Noen organisasjoner snakker om voksesmerter, vi i Stretch Addera snakker heller om vekstkraft. Det er takket være den samlede kompetansen til alle kollegene våre at vi vokser og blir til noe større enn hva én konsulent kan oppnå alene. Hver nye medarbeider gir oss et bredere perspektiv, gjør oss mer fleksible og hever kompetansen vår!

Ved å integrere nye medarbeidere raskt i de ulike teamene våre utvikler vi fellesskapet og samarbeidet. Her er tre nyttige tips for å skalere onboardingprosessen:

1. Confluence Onboarding template

I Stretch Addera får hver nye medarbeider en personlig Confluence-side med informasjon og oppgaver som gjør det lettere å bli en del av oss.

Les mer om hvordan du oppretter en Onboarding template her!

2. Blogginnlegg

Vi er alltid nysgjerrige på dem som begynner hos oss. Hvem er den nye kollegaen vår? Derfor skriver alle et blogginnlegg om seg selv som en del av onboardingen. I disse blogginnleggene har vi fått vite mer om birøkt, gaming, dykking, semi-hydroponisk dyrking, kreative prosjekter, DJ-talenter og mye mer … Blogginnleggene gir nye medarbeidere et raskt innblikk i kollegenes interesser og bakgrunn.

3. Slack-kanaler

Åpne kanaler for ulike områder i Slack forenkler kontaktveiene. Når man er ny i jobben, kan det være vanskelig å vite hvem man skal henvende seg til. I kanalene våre ligger styrken til hele Stretch Addera, og hver måned blir det sendt ca. 15 000 meldinger. Kanalene inneholder blant annet aktuelle temaer som Atlassian Cloud-migrering, eventplanlegging og ulike teamkanaler.  Å alltid ha rask tilgang til hele teamets kompetanse gir styrke og rom for læring, slik at alle tør å prøve nye områder.

 

En god onboarding er mye mer enn punktene over, som kan ses som nyttige tips! Onboarding går som en rød tråd fra første møte og frem til medarbeideren har begynt i sin nye stilling.

Er du nysgjerrig på hvordan du kan konfigurere en god støtte for HR-prosessene dine med Atlassians verktøykasse? Kontakt oss, så forteller vi mer!

Del dette innlegget