Blogg

Atlassian tar neste steg i skystrategien – Stretch Addera hjelper deg på reisen

Som Cloud partner of the year 2018 så vi tidlig potensialet i Atlassians Cloud-tilbud, og nå tar Atlassian enda et steg i sin skystrategi, med to tydelige produktlinjer – Atlassian Cloud og Atlassian Data Center. Over 90 % av de nye kundene velger en Atlassian Cloud-applikasjon, og kunder med mer komplekse krav til tilpasningsmuligheter og kontroll tilbys Data Center-alternativet.

Endringer i Atlassians server- og Data Center-tilbud

2. februar 2021 slutter Atlassian å selge nye serverlisenser (on-prem). 2. februar 2024 blir serverproduktet EOF, noe som betyr at support og feilretting ikke lenger tilbys for serverlisenser. I den kommende treårsperioden må du som er serverkunde, velge mellom Atlassian Cloud og Atlassian Data Center. Stretch Addera hjelper deg gjerne med å ta riktig beslutning for din bedrift.

Mot skyen!

Atlassian og Stretch Addera forstår at det kan være vanskelig å få oversikt over hva den nye strategien innebærer. Vi vet også at overgangen kan ta tid, og at ikke alle kundene våre har kommet like langt på reisen mot skyen. Vi er her for deg. Vi hjelper deg med strategi, planlegging og gjennomføring av en vellykket flytting, uansett hvilken løsning du velger – Atlassian Cloud eller Atlassian Data Center. Sammen legger vi grunnlaget for en bedre Atlassian-plattform.

Under finner du lenker til mer informasjon om endringene, samt hvilke alternativer som er tilgjengelige for din bedrift.

  • Atlassian Journey to Cloud hub:  Her finner du informasjon om endringen og migreringsalternativer.
  • Serverendringer: Atlassian slutter å selge nye serverlisenser 2. februar 2021. Her kan du lese mer om den detaljerte tidslinjen og hvordan dette påvirker dine eksisterende serverlisenser og serverapper.
  • Prisjusteringer server: Atlassian endrer også prisene for server – kontakt oss, så forteller vi mer!
  • Endringer i Atlassian Data Center: Her kan du lese mer om Atlassians investeringer for å skape en enhetlig opplevelse for Data Center og Cloud, satsing på nye Enterprise-fokuserte funksjoner og de kraftfulle Atlassian-appene som blir en del av basisapplikasjonen.
  • Prisjusteringer Data Center: Atlassian endrer også prisene for Data Center – kontakt oss, så forteller vi mer!

Atlassian tilbyr gratis testperiode for migrering og «loyalty discounts» for å redusere kostnadene og forenkle omstillingen.

Stretch Addera hjelper deg på reisen mot Cloud eller Data Center. Avtal et møte med oss, så forteller vi mer. Vi hjelper deg dessuten med å få oversikt over endringen i lisenspris og hva som skjer 2. februar, når Atlassian slutter å selge nye serverlisenser. Kontakt oss på atlassiancrm@stretch.se.

Les også om våre tilbud for server til Cloud-migrering og server til Data Center-migrering.

Atlassian og Stretch Addera har et felles mål om å hjelpe deg å frigjøre kraften i teamene dine!

Del dette innlegget