Blogg

Et team i ryggen

Som Atlassian-kunde har du et team som hjelper deg med å lykkes!

Som kunde får du aller best resultat når du inkluderer en partner

Helt fra starten har Atlassian hatt en forretningsmodell som skiller seg ut blant programvareleverandører innen B2B. Atlassian har et mye større budsjett for produktutvikling enn for salg og markedsføring, noe som ofte er stikk motsatt hos konkurrentene. Atlassians strategi har banet vei for markedsledende produkter som Jira Software og Jira Service Management – fremgangsrike produkter som er utviklet i tråd med kundenes behov.

Kort anskaffelsesprosess for å komme raskt i gang med Jira

Når vi snakker om entreprenørskap, legger vi i Stretch Addera ofte vekt på fokus. Atlassian har fokus på å bygge verktøy som frigjør teamenes fulle potensial. Det skal være enkelt å komme i gang, og lange forhandlingsprosesser er ikke en del av Atlassians modell. Prisene er tilgjengelige på hjemmesiden. Dette sparer masse tid og penger for både kjøper og selger.

En skandinavisk Atlassian-partner forstår markedet ditt

For å kunne fokusere på produktutvikling startet Atlassian tidlig et globalt partnernettverk. En Atlassian-partner kjenner markedet som kunden driver virksomhet i. Våre kolleger Annicka Rosengren og Urban Andersson har vært aktive i partnernettverket siden begynnelsen av 2000-tallet. De har sett partnere og Atlassian vokse inn i og ut av klær de siste 20 årene. I dag er Atlassians verktøy et naturlig midtpunkt i ledende globale selskapers innovasjon, tjenester og produktutviklingsarbeid. Dette krever nye samarbeidsløsninger også fra leverandørsiden.

Stretch og Atlassian ser at når vi samarbeider med kunden som ETT team, skaper vi løsninger som tar teamarbeidet til nye høyder

De fleste har nok innsett at Atlassian Cloud er fremtidens plattform. SaaS i Cloud er helt på linje med Atlassians modell; det skal være enkelt og sikkert å komme i gang. Stretch Addera ble tidlig med på reisen til skyen, noe som førte til at vi ble global «Cloud Partner of the year» allerede i 2018. Stretch Addera satser helhjertet på Cloud.

Amsterdam-besøk hos Atlassian med fokus på det nordiske markedet

I september 2022 besøkte Annicka og Urban Atlassian i Amsterdam, der de utvekslet ideer med blant andre Atlassians Head of global channels, Enterprise Account Managers og Stretch Adderas Partner manager. Svenske bedrifter er kjent for å være «early adopters», noe som gjør våre nordiske kundereiser interessante med tanke på hva som vil være aktuelt i andre markeder i nær fremtid. Vi snakket om Cloud, ITSM og Agile at Scale, og diskuterte hvilke utfordringer reisen til skyen kan by på. Reisen til Cloud er bare ett steg på veien; vel fremme starter den viktigste reisen, nemlig å gjøre arbeidet enklere for team i en hybrid verden. Møter der vi utveksler erfaringer, gir inspirasjon og åpner opp for nye ideer og arbeidsmåter.

At både Atlassian og Stretch feirer 20-års entreprenørskap samme år, er en tilfeldighet. Men det er ingen tilfeldighet at fantastiske bedrifter blir til ved å være en lydhør, fleksibel aktør med fullt fokus på å skape kundeverdi!

Vil du vite mer om hvordan vi kan få teamene dine til å oppleve mer Happiness in Teamwork i den fantastiske bedriften din? Kontakt oss, så forteller vi mer om serviceavtalene våre, Cloud-teamet vårt og Atlassians verktøykasse!

Del dette innlegget